Köpvillkor


Beställning
Beställningar kan göras antingen via vår webbshop eller via e-post på info@strongvoice.se eller per telefon.+46-72 571 05 01. En bekräftelse på beställningen skickas ut till angiven e-postadress. Skulle du inte få någon bekräftelse så måste du höra av dig till oss. För att göra en beställning måste man vara 18 år alternativt ha målsmans godkännande. Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss omedelbart.

Betalningsvillkor
Betalning av varor sker mot postförskott/Alternativt mot faktura, betalningsvillkor 10 dagar. Vid leverans mot postförskott löser kunden ut paketet på postkontoret alternativt direkt från transportören.
Obetalda fakturor lämnas till inkasso.

Betalning med kreditkort.
Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard/Eurocard. Du får då en avi i brevlådan som du löser ut ditt paket från på avin angett uthämtningsställe för Posten. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort. Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala med ditt kreditkort. Vi förbehåller oss rätten för att undersöka att den adress du beställt till är din folkbokföringsadress, om den inte är rätt förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp. 

Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms för närvarande 25 %. Momsregistrerade företag i Europa betalar ingen moms. Till Norge gäller särskilda tullregler (Importtull)
Leveranstid
Normal leveranstid är 1-5 dagar beroende på var i landet man bor. Till övriga Europa normalt 3-8 dagar,vissa avvikelser kan förekomma.

Paysonfaktura
Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 35 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. 
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 35 kr. 
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för frakten och returkostnaden av paketet.
Företag ansvarar för sitt köp och har ingen ångerrätt. I de fall vi har erbjudit att utvärdera produkten under en begränsad tidsperiod har kunden alltid ångerrätt innan köpet fullgjorts. En skriftlig bekräftelse behövs.
Köp från Företag anses som fullgjorts vid skriftlig bekräftelse av köp vid mail eller annan skriftlig bekräftelse och genom inbetalning av fakturan.
Återköp görs endast vid fel av den levererade produkten som avses i texten under rubriken Garanti.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Leveranssätt
Alla produkter levereras från vårt eget lager. 
Detta sker med hjälp av DHL, Schenker eller Posten Företagspaket eller Postpaket, Postpaket hämtar du själv på postkontoret eller postens partner under normala öppettider. Observera att vid postförskott så måste paketet lösas ut.

Fraktkostnader
Vi har olika fraktkostnader som alla är baserade på DHL, Schenker och Postens taxa och är beroende på varans vikt och storlek.

Öppet Köp
Vi har alltid 14 dagars öppet köp/returrätt för konsumenter. Detta gäller inte juridiska personer, föreningar, skolor, kyrkor, vårdinrättningar och sjukhus.
Produkterna måste returneras i originalförpackning och får ej vara skadade. Kvitto eller kopia på faktura måste alltid medsändas. Kunden betalar alltid returfrakten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. För att köpet ska hävas måste varan vara oss tillhanda inom dessa 14 dagar.

Outlösta paket
Outlösta paket debiteras med 400:-. Kostnaden faktureras i efterskott. Sker inte betalning inom utsatt tid så vidarebefordras alltid kraven till inkasso, inga undantag görs.

Garanti
Vi har om inget annat anges 12 mån garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga.
Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Garantin gäller inte heller vid åsknedslag eller liknande väderpåverkan. Faktura/Kvitto på betald vara gäller som garantisedel. Vid garanti- och andra serviceärenden betalar kunden alltid frakten till service och vi eller serviceverkstaden står för frakten ut till kunden.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan.

Leveranser
Vi levererar till kunder i hela Europa. Vi levererar snabbt med DHL och PostNord.
Finns produkten i lagret skickas det från vårt lager vanligtvis dagen efter. Tyvärr drabbas vi ibland av förseningar av olika slag och kan därför inte leverera enligt preliminär tidsplan. I sådana fall där förseningar sker utgår ingen ersättning eller återköp.
När vi erbjuder leveranstider avser det arbetsdagar och arbetsdagar är inte helgfria vardagar, lördagar och söndagar.

Frekvenser
Tänk på att vissa frekvenser kräver tillstånd från PTS gällande trådlösa mikrofoner och kroppsburna mikrofoner. Kontakta PTS för vidare information via www.pts.se eller motsvarande organ i det land du kommer att använda systemet.